CAST ÇALIŞMASI YAPTIĞIMIZ DİZİLER DİRİLİŞ, KADIN, UFAK TEFEK CİNAYETLER, BİZİM HİKAYE

 

FOX TV KADIN DİZİSİ

Med Yapım ve MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Fox tv ekranlarında yayınlanan, yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin'in yaptığı, senaryosunu Hande Altaylı'nın yazdığı Japon dizisi Woman'dan uyarlanan Kadın'ın oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Ayça Erturan gibi isimler rol alıyor. 

 

 

TRT 1 DİRİLİŞ ERTUĞRUL

Tekden film'in yapımını üstlendiği, Trt 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Dizisi, 13. yüzyılda Ertuğrul Bey ve Alp'lerinin Tapınak Şövalyeleri, vahşi Moğollar ve acımasız Türkmen beylerine karşı olan mücadelelerini ve adım adım Osmanlı Beyliği'ni kurma sürecini konu alıyor.

Anadolu'nun emperyal güçler tarafından işgal edildiği bir çağ olan 13. yüzyılda Ertuğrul'un 400 çadırlık ovasına yurt bulma hikayesinin işlendiği dizide bu yurdun üç kıtada altı asır hüküm sürecek olan dünyanın en ihtişamlı devleti Osmanlı İmparatorluğu'na dönüşmesinin sırrı aranacak. Dünyanın kaderini değiştiren adamın destansı hikayesi, boyun eğmeyen karakteri, büyüleyici aşkı ve tüm insanlığa yetecek adalet duygusu dizide anlatılacak.

 

 

STAR TV UFAK TEFEK CİNAYETLER

Ay yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Star tv ekranlarında. 

 

FOX TV BİZİM HİKAYE

Med Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan’ın paylaştığı, Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye Perşembe günleri Fox tv ekranlarında.